SAMSUN / TERME - Hafız Mehmet Niyazi Kasapoğlu İmam Hatip Ortaokulu

ES-SELÂTU HAYRUN MİNE'N-NEVM.

Hafız ve hafizelerimiz 30 Aralık Cumartesi günü sabah namazında aileleriyle birlikte Pazar Camiin'de safları dolduracaklar. Kuzey Irak'ta vatan uğruna şehit olmuş askerlerimiz ve Filistin'de hayatını kaybeden masumlar için dua programı yapılacaktır. Bayrak inmez, ezanlar dinmez, vatan bölünmez.

Hafızlığını bitiren talebelerimiz Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunacaktır.

Ara

Öğrencilerimiz çok istifade ettiler. Yazarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yine bu konuda öğrencilerimizin takibini yapan Türkçe Öğretmenimiz Mahide YILMAZ KAYA'ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

OKUSAM projesi kapsamında  öğrencilerimizle Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık kitabını okuduk. Öğrencilerimizin kitapta en beğendikleri ve duygulandıkları bölümler hakkında görüşlerini aldık.

Haz

Uluslararası Digi Citizens Etwinning projemizin son toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda dönem boyunca neler yapıldığı öğrencilerimize sunuldu. Ayrıca Quizizz ve Kahoot oyunlari oynayarak toplantımızı bitirdik. Dönem boyunca emeği geçen 5/A sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimiz Züleyha ÖZ'e teşekkür ediyoruz.

Haz

Nis

YAZAR FARUK YILDIZ'A AİT ROBİ ÇILDIRDI ADLI ESERİ ÇOCUKLARIMIZ SEVEREK OKUDULAR. SONRASINDA İSE ÖĞRENCİMİZİ KİTABIN YAZARI BULUŞTURDUK. KEYİFLİ BİR SÖYLEŞİNİN ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAPLARINI YAZARIMIZA İMZALATTILAR. BU ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Digi Citizen (dijital vatandaslik) adlı uluslararasi eTwinning projemiz başladı. 5.sinif 15 kız ogrencimizle katıldığımız proje, İngilizce öğretmenimiz Züleyha ÖZ tarafından yürütülmektedir. Projemizde İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Azerbaycan'dan ortaklarımız yer almaktadır. Öğretmenimiz Züleyha ÖZ'e ve öğrencilerimize bu projede başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizin dijital yeterliliklerini geliştirmek,  dijital vatandaşlık  olgusunu oluşturmak ve bu yönde eylemlerde bulunmaları konusunda farkındalıklarını arttırmak projemizin amaçlarındandır.

Mrt

Okulumuzun kurumsal kimliğini güçlendirecek, tanırılığını artıracak logomuz profesyonel bir tasarım sonucu oluşturulmuştur.